ruwan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spoločne to dokážeme

Príliš často krát čakal som na zázrak...pospevuje si ruwan.
Áno. Spoločne to dokážeme a nájdeme spôsob ako prežiť život čo najviac šťastní. Spoločne si nájdeme cestu k sebe a prijmeme jeden druhého za seba vlastnú časť. Ach, tak dlho som ťa už hľadal. Našiel som ťa. Si šťastná? ÁNO? Tak potom mne neostáva nič iné než urobiť ťa viac šťastnou. Chcem ťa objavovať a nároveň nachádzať seba samého. Chcem tvoriť seba a až bude dielo zavŕšené budeme iba my. Niesť ťa na rukách a vedieť. Ťažšie je totiž znášať vlastný osud ako mať niekoho na rukách. Mŕtvy človek akoby oťažel. A mŕtvola sa zdá byť akoby raz tak ťažká. Presne tak ako môj osud. Ako Váš osud. Ako náš osud. Opravím sa, ak sa mýlim. Teraz však sa mi nič nezdá jasnejšie.
Príliš často krát čakal som na zázrak...pospevuje si ruwan.

Stretol som dievča.  Vlastne, spoznal som ženu. A to je rozdiel. Vždy keď si niečo take uvädomím, viem, že veci naberajú na význame a obyčajná krivka nosa, obrys tváre, hĺbka očí si pýta aby som v nich našiel vlastný tajný svet. O ktorom viem len ja a možno ona, keď je pozorná. A to to nieje. Nemieni byť pozorná. Nechce načuvať tichu keď ju navštívim a klesne mi zrak po tom, keď si uvädomím, že som u nej ako cudzinec, podomový obchodník s láskou o ktorú nemá význam sa zaujímať. Kde však berie tu drzosť, že ma ešte presviedča o nepravosti a neuprimnosti....mojej....a aj svojej. Cíti sa byť kňažnou ktorá jediná pozná čarovné formulky ktoré z malého kamienka v tvare srdca urobia pamiatku na "neho" ktorú ako modlu bude opatrovať celý život. Cíti svoju silu a ovláda kúzla. Ako dať chvíľam večnosť.

Čo dodať. Vždy keď si som uprimne hlboko presvedčený o tom, že chvíle s nejakou ženou ma napĺ ňajú nezabudnuteľným šťastím, som odmietaný. A nádej sa mi stáva prekliatim. Tak je tomu aj teraz. A výsledok. Neostáva mi nič iné, než povrchnosť a nevšímavosť. Arogancia a citová odmeranosť. Milé ženy! Našiel som pravého vinníka z utrpení ktoré Vám muži ako ja spôsobujú. STE TO VY SAMÉ. Obžalované....uznávam Vás vinné z trestného činu citovej slepoty. Odsudzujem Vás na doživotný trest odňatia slobody. Žalárom nech Vám je citová slepota.

O nicom... | stály odkaz

Komentáre

  1. nie vsetky su vinne...
    ja prosim pekne o amnestiu:)
    publikované: 04.04.2007 22:56:24 | autor: jastericka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014